Политика за поверителност

Уважаеми потребители,

Моля да се запознаете с нашата Политика на поверителност за използване на уебсайт с адрес: https://thebusiness.cafe.

Кои сме ние ?

Aдминистратор на Вашите лични данни за целите на предоставяне на нашите услуги е “ПЧП България” ЕООД. Дружеството е учредено и регистрирано в Република България с ЕИК 201058211 със седалище и адрес на управление: гр. София, п.к. 1680, район Красно село, ж.к. “Белите брези”, бл.34, ет.4, ап.14.

The Buusiness.cafe автоматично събира информация за някои елементи от хардуера и софтуера на Вашия компютър. Тази информация може да включва: IP адрес, тип браузър, разделителна способност на монитора, часовете Ви на достъп до нашия сайт и посетените от Вас страници. Тази информация може да се използва от thebusiness.cafe за статистически цели и за подобряване на качеството на страниците, които разглеждате при нас.

Гарантираме, че горната информация и имейл адреси, които оставяте в thebusiness.cafe, когато оставяте коментари или се абонирате за RSS по електронна поща, се използват само във връзка с нормалната работа на thebusiness.cafe и не се предоставят на трети страни.

Някои от рекламите на трети страни, публикувани на сайта (thebusiness.cafe), използват информация (без Вашето име, адрес, имейл адрес или телефонен номер) за Вашите посещения на този и други уебсайтове, за да предоставят реклами за стоки и услуги, които могат да бъдат от Ваш интерес.

Повече информация по тази тема можете да намерите тук.

За какви цели използваме информацията, която събираме от Вас?

Информацията, която събираме от Вас, се използва за следните основни цели:

• За да персонализираме Вашето преживяване, като Ви предоставим типа съдържание и предложения за продукти/услуги, от които най-много се интересувате;

• За да управлявате сайта и да Ви предоставя услуги, посочени в него, като например: да потвърдите самоличността си, когато влезете в сайта; да обработвате Вашите транзакции (плащания), извършени чрез сайта; да публикувате обяви и други;

• За да подобрим качеството на нашия уебсайт и продукти;

• За администриране на форма за контакт, форма за услуги, анкета или друга функция на сайта;

• За вътрешно водене на записи и статистически цели;

• За да Ви предоставя актуализации, промоции и маркетингова информация за продукти и услуги;

• За да поискате прегледи на услуги или продукти.

Каква лична информация събираме?

При регистрация на нашия сайт ще бъдете помолени да въведете Вашето име и имейл адрес. При изготвяне на Форма за платена услуга, както и за да извършите плащане чрез ePay.bg на сайта, ще Ви бъдат поискани и други данни, като: адрес, телефон, данни за издаване на фактура, както и други подробности, при необходимост.

Когато разглеждате нашия сайт, ние автоматично получаваме данни за трафика, регистрирани от хостинг сървърите бисквитки, които могат да споделят някои лични данни и адреса на интернет протокола (IP) на Вашия компютър. Също така използваме информация, предлагана от други външни услуги за анализ на трафика, като Google Analytics.

Кога събираме информация?

Ние събираме информация от Вас, когато се регистрирате на нашия сайт, попълните Форма за платена услуга, абонирате се за бюлетин или въведете информация на нашия сайт. Също така, ние можем да събираме информация автоматично, докато навигирате през сайта или чрез други хора, когато използвате услуги, свързани със сайта.

Коментари

Когато посетителите оставят коментари на сайта, ние събираме данните, показани във формуляра за коментари, както и IP адреса на посетителя и низа на потребителския агент на браузъра, за да подпомогнем откриването на спам.

Анонимизиран низ, създаден от Вашия имейл адрес (наричан още “хеш”), може да бъде предоставен на услугата Gravatar, за да се види дали го използвате. Декларацията за поверителност на услугата Gravatar е достъпна тук: https://automattic.com/privacy/. След одобрение на Вашия коментар, Вашата снимка на профила е видима за обществеността – в контекста на Вашия коментар.

Медия

Ако качвате изображения на уебсайта, трябва да избягвате качването на изображения с включени данни за местоположение (EXIF GPS). Посетителите на уебсайта могат да изтеглят и извличат всякакви данни за местоположението от изображения на уебсайта.

Форми за контакт

Бисквитки

Ако оставите коментар на нашия сайт, можете да се съгласите за запазване на Вашето име, имейл адрес и уебсайт в “бисквитките”. Те са за Ваше удобство, за да не се налага да попълвате отново данните си, когато оставяте нов коментар. Тези бисквитки ще продължат една година.

Ако посетите нашата страница за вход, ние ще зададем временна бисквитка, за да определим дали браузърът Ви приема бисквитки. Тази бисквитка не съдържа лични данни и се изхвърля, когато затворите браузъра си.

Когато влезете, ние също ще настроим няколко бисквитки, за да запазим информацията Ви за вход и възможностите за показване на екрана. Бисквитките за вход продължават два дни, а бисквитките с опции на екрана продължават една година. Ако изберете „Запомни ме“, входът Ви ще продължи две седмици. Ако излезете от акаунта си, бисквитките за вход ще бъдат премахнати.

Ако редактирате или публикувате обява, допълнителна бисквитка ще бъде запазена във Вашия браузър. Тази бисквитка не включва лични данни и просто посочва идентификатора на публикацията на обявата, която току-що редактирахте. Същата изтича след 1 ден.

Вградено съдържание от други уебсайтове

Публикациите на този сайт могат да включват вградено съдържание (например видеоклипове, изображения, статии и др.). Вграденото съдържание от други уебсайтове се държи по същия начин, както ако посетителят е посетил другия уебсайт.

Тези уебсайтове могат да събират данни за Вас, да използват бисквитки, да вграждат допълнително проследяване на трети страни и да наблюдават Вашето взаимодействие с това вградено съдържание, включително проследяване на Вашето взаимодействие с вграденото съдържание, ако имате акаунт и сте влезли в този уебсайт.

Анализ

Колко дълго съхраняваме Вашите данни ?

Ако оставите коментар, коментарът и неговите метаданни се запазват за неопределено време. Това е, за да можем автоматично да разпознаваме и одобряваме всякакви последващи коментари, вместо да ги държим на опашка за модериране.

За потребители, които се регистрират на нашия уебсайт (ако има такива), ние също съхраняваме личната информация, която те предоставят в своя потребителски профил. Администраторът на уебсайта също може да вижда и редактира тази информация.

Какви права имате върху данните си ?

Ако имате акаунт на този сайт или сте оставили коментари, можете да поискате да получите експортиран файл с личните данни, които съхраняваме за Вас, включително всички данни, които сте ни предоставили. Можете също така да поискате да изтрием всички лични данни, които съхраняваме за Вас. Това не включва никакви данни, които сме длъжни да съхраняваме за административни, правни или защитни цели.

Къде изпращаме Вашите данни ?

Коментарите на посетителите могат да бъдат проверени чрез услуга за автоматично откриване на нежелана поща.

Как защитаваме Вашата информация?

Вашата лична информация се съхранява на защитени сървъри и мрежи и е достъпна само за ограничен брой лица, които имат специални права за достъп до такива системи и са длъжни да пазят информацията поверителна. Освен това цялата чувствителна/кредитна информация, която предоставяте, се криптира чрез технологията Secure Socket Layer (SSL).

Как можете да поискате от нас „да бъдем забравени“ за трети страни?

Припомняме Ви, че не събираме информация, която се предоставя на трети страни за други цели, но въпреки това Ви даваме възможност да ни изпратите имейл с обяснение, че не желаете информацията за Вас да се използва за други цели – законни и не искате Вашата информация да се използва от трети страни. В този случай можете да ни изпратите имейл чрез Формата за контакт от ТУК.

Орган за защита на данните

В случай че желаете да подадете жалба във връзка с обработване на личните Ви данни, можете да се обърнете към компетентната държавна институция. Бихте могли да упражните това право, като се свържете с органа по Вашето местожителство или работно място или местоположението на администратора на данни.

За България надзорният орган за защита на данните е: Комисията за защита на личните данни
Адрес: гр. София, п.к. 1592, бул. “Цветан Лазаров” № 2
Телефони:

  • За справки по постъпили жалби, сигнали и въпроси: 02/91-53-519; факс 02/91-53-525;
  • За консултации по прилагането на Регламент (ЕС) 2016/679 и на националното законодателство за защита на личните данни: 02/91-53-555.

Уебсайт: http://www.cpdp.bg/